21 tips voor bloginspiratie

21 tips voor bloginspiratie

We hebben allemaal weleens te kort aan bloginspiratie. Astrid en ik zijn al heel wat jaren bloggers en ook ons overkomt het weleens dat je een artikel wilt schrijven of dat je een bepaald schema aanhoudt om blogartikelen te plaatsen, maar dat je gewoonweg geen bloginspiratie hebt. Als ik zelf inspiratie nodig heb ga ik kijken waar andere blogs over schrijven of ga ik op zoek naar lijstjes met inspiratie zodat ik daarmee verder kan. Vaak haal je er toch wel veel bloginspiratie uit en kom je op onderwerpen waar je eerder niet over hebt nagedacht. Tijd om een lijst te maken met 30 tips die jullie gaan helpen om leuke onderwerpen te bedenken waarover je kunt schrijven op je eigen blog.

Bloginspiratie – 21 tips

1. Persoonlijke artikelen doen het goed, mensen willen vaak herkenning
2. Schrijf over series en films die je laatst gekeken hebt
3. Deel artikelen die je bent tegengekomen van andere bloggers
4. Maak eens outfit foto’s in je favoriete setjes
5. Schrijf over je huisdieren
6. Maak een bucketlist
7. Schrijf over je hosting
8. Laat weten welk apparatuur je voor je blog gebruikt
9. En welke WordPress plugins? Je helpt anderen hiermee
10. Schrijf over het restaurant waar je als laatste bent geweest
11. Schrijf over dingen die je deed vóór het internet er was (als je oud genoeg bent, haha 😉 )
12. Maak wishlists, wat wil je graag hebben?
13. Maak foto’s van je laatste shopsessie en laat zien wat je hebt gekocht
14. Bedenk een leuke vragenlijst, vul die in en tag andere bloggers
15. Deel foto’s waar je het meest trots op bent
16. Bedenk leuke vragen en mail bloggers of je ze mag interviewen
17. Laat jouw interieur zien en geef aan waar je het hebt aangeschaft
18. Wat is je favoriete recept?
19. Ga op zoek naar mooie WordPress thema’s en deel deze als inspiratie voor anderen
20. Welke boeken lees je het liefste?
21. Een product review, kan alles zijn!

30 tips bloginspiratie op mijn eigen blog doormariska.nl 🙂

En als je je artikel klaar hebt, loop dan deze lijst na met punten om te checken voor je artikel online komt (+ freebie!). Ik hoop dat ik je op weg heb kunnen helpen met wat onderwerpen voor bloginspiratie. Laat het me weten, ik ben erg benieuwd 🙂

21 tips voor bloginspiratie

Mariska

Samen met Astrid run ik deze blog en schrijf ik graag over alles wat met bloggen te maken heeft. Een echte blog community dus. Je kunt me volgen op verschillende social media en mijn eigen blog doormariska.nl

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Share:

2 Reacties

  1. 18 maart 2018 / 11:20

    Handig lijstje! Op moment heb ik gelukkig even genoeg inspiratie, meestal maak ik veel foto’s van tevoren en als ik dan een momentje niks heb kijk ik naar de foto’s en kan vanuit daar een artikel maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten